Οπαδοί σε Αβραάμ: «Παίξτε την μπάλα σας και εμείς είμαστε εδώ»

Οπαδοί σε Αβραάμ: «Παίξτε την μπάλα σας και εμείς είμαστε εδώ»

Δημήτρης Τομαράς
Οπαδοί σε Αβραάμ: «Παίξτε την μπάλα σας και εμείς είμαστε εδώ»

bet365

Μίνι... πολιορκία δέχθηκαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιάννης Μανιάτης κατά την αναχώρησή τους από την προπόνηση. Τι τους είπαν οι οπαδοί.

Την μεγάλη τους αγάπη για τους Έλληνες παίκτες έδειξαν οι φίλαθλοι μετά το πέρας της προπόνησης των πρωταθλητών Ελλάδας. Ειδικά οι Αβραάμ και Μανιάτης έμειναν με τα οχήματά τους για αρκετά λεπτά στην έξοδο του γηπέδου. Υπέγραψαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο και άκουσαν τι είχαν να τους πουν οι οπαδοί του συλλόγου. «Παίξτε την μπάλα σας και εμείς είμαστε εδώ. Να μην φοβάστε τίποτα. Ο κόσμος είναι μαζί σας», τόνισε προς τον Αβραάμ Παπαδόπουλο ένας εκ των οπαδών της ομάδας. Τόσο ο Αβραάμ όσο και ο Μανιάτης τους άκουσαν όλους με προσοχή, δεχόμενοι και τις ευχές για μία καλή χρονιά, φροντίζοντας παράλληλα να ευχαριστήσουν τους πάντες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα