Νέα διάψευση για Μανωλά

Νέα διάψευση για Μανωλά

Δημήτρης Τομαράς
Νέα διάψευση για Μανωλά

bet365

Ο εκπρόσωπος του Κώστα Μανωλά διέψευσε πως βρέθηκε στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικά, κάτι λογικό από την στιγμή που ο παίκτης έκανε όλες αυτές τις ημέρες προπονήσεις στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος σε δήλωσή του στο Goonertalk τόνισε: «Δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες για το εάν ο Μανωλάς θα κλείσει ή όχι στην Άρσεναλ. Είναι κάτι εμπιστευτικό. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Κώστας δεν βρίσκεται στο Λονδίνο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις». Την ίδια στιγμή βέβαια Άγγλοι και Ιταλοί επιμένουν για την Άρσεναλ και την Ρόμα αντίστοιχα. O Μανωλάς πάντως όλες αυτές τις ημέρες ήταν στην χώρα μας, κάνοντας κανονικά προπονήσεις με τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα