Ζησόπουλος: «Όλο και καλύτεροι»

Gazzetta team
Ζησόπουλος: «Όλο και καλύτεροι»

bet365

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του Αστέρα Τρίπολης επί της Μακάμπι, Γιώργος Ζησόπουλος μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του και τη ρεβάνς στο Ισραήλ.

«Με τις εμφανίσεις που κάνουμε δικαιώνουμε τους εαυτούς μας και τη διοίκηση που μας επέλεξε να είμαστε στην ομάδα. Γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και αυτός είναι ο στόχος μας. Κάναμε ένα πρώτο βήμα κόντρα σε μια καλή ομάδα. Εχουμε ένα ακόμη παιχνίδι και πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε συγκεντρωμένοι και με πάθος. Σήμερα ξέραμε από την αρχή πως πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, και από εκεί και πέρα όποιο γκολ έρθει θα είναι καλοδεχούμενο. Σκοράραμε δύο φορές και κάναμε ένα μεγάλο βήμα. Μένουν άλλα 90 λεπτά, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας γα να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση», είπε αρχικά ο αμυντικός του Αστέρα μετά το 2-0 επί της Μακάμπι.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους χαμηλούς τόνους που έχει φέτος ο Αστέρας: «Το κλίμα αυτό προέρχεται από τον προπονητή μας που κράτα τις ισορροπίες. Δεν είναι κάτι τόσο μεγάλο για μας, καθώς ξέρουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Έχουμε παίκτες στην ομάδα υψηλού επιπέδου και θέλουμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο. Μέσα στο γήπεδο είμαστε άψογοι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά».

Όσον αφορά τη ρεβάνς στην Κύπρο είπε: «Είναι δύσκολο ματς. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι καλή ομάδα με συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάθε χρόνο και είναι πρωταθλήτρια στη χώρα της. Θα πάμε με το ίδιο σκεπτικό, να διατηρήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε. Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο δυνατοί για να πάρουμε την πρόκριση».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα