Λαγός: «Πεισμώσαμε μετά τη Σταντάρ»

Λαγός: «Πεισμώσαμε μετά τη Σταντάρ»

Gazzetta team
Λαγός: «Πεισμώσαμε μετά τη Σταντάρ»

bet365

Ο Τάσος Λαγός μίλησε για το πείσμα όλων στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό από τη Σταντάρ και για το 4-1 επί της Μίντιλαντ.

«Δεν θα έλεγα από τώρα μια μεγάλη πρόκριση, αλλά μια μεγάλη νίκη. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα για το δεύτερο παιχνίδι εκεί πέρα. Νομίζω ότι 100% εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι όπως σήμερα και να πάρουμε την πρόκριση», τόνισε αρχικά ο Λαγός στην κάμερα του ΟΤΕ.

Στη συνέχεια είπε: «Μετά τον αποκλεισμό από τη Σταντάρ στεναχωρηθήκαμε και πεισμώσαμε, δεν γινόταν να μείνουμε έξω σήμερα. Ήμασταν πολύ αποφασισμένοι και το δείξαμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και το σημαντικό είναι ότι βάλαμε 4 γκολ. Από το πρώτο λεπτό πήγαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας κι όλα πήγαν καλά. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο».

Όσον αφορά την αλλαγή του λόγω τραυματισμού, υποστήριξε: «Μια κλωτσιά στη γάμπα δέχθηκα, ένα αιμάτωμα, αλλά έχω συνηθίσει στο ξύλο! Νομίζω θα χρειαστώ 1-2 μέρες και θα είμαι καλά».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Μέντες που έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός, προσφέροντας ασφάλεια στα χαφ: «Ο Ντέιβιντ πραγματικά είναι καταπληκτικός παίκτης και άνθρωπος. Η βοήθεια που δίνει πίσω είτε παίζει στο κέντρο μαζί μου είναι τεράστια, έχει πολλές εμπειρίες, ξέρει να καθοδηγεί πολύ καλά και σίγουρα αυτό με βοηθάει».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα