Μπεργκ: «Εξαιρετικό αποτέλεσμα»

Μπεργκ: «Εξαιρετικό αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Μπεργκ: «Εξαιρετικό αποτέλεσμα»

bet365

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης επί της Μίντιλαντ, Μάρκους Μπεργκ, δεν θέλησε να σταθεί στα τέσσερα προσωπικά του γκολ, αλλά στο αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε καλή αντίδραση μετά το 1-0, πετύχαμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και εξασφαλίσαμε το τελικό 4-1 Αυτό δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο», είπε αρχικά ο Μπεργκ.

Για το πέναλτι και το κατά πόσο διευκόλυνε τον Παναθηναϊκό τόνισε: «Ναι, όντως ήταν πολύ σημαντικό γιατί επετεύχθη σε ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Από εκεί και πέρα ήμασταν σίγουροι για περισσότερα γκολ και το 4-1 είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα»

Για το αν έχει ξαναπετύχει τέσσερα γκολ: «Ναι, πριν από 6-7 χρόνια στην Ολλανδία, ήταν πολύ καιρό πριν και είμαι ευχαριστημένος που το κατάφερα».

Τέλος, ενημερώθηκε ότι ο τελευταίος παίκτης του Παναθηναϊκού που είχε βάλει τέσσερα γκολ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ήταν το 1970 ο Αντωνιάδης επί της Ζεν Ες Ες, με το τριφύλλι να φτάνει στη συνέχεια τελικό! Ο Σουηδός απάντησε: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι εξάλλου είμαστε πολύ μακριά έχουμε πολύ δρόμο, αλλά έχουμε τον επόμενο αγώνα να δούμε και από εκεί και πέρα να δούμε την είσοδο στους ομίλους και να δούμε»

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα