Διαμαντάκος: «Χαμηλά το κεφάλι και σκληρή δουλειά»

Διαμαντάκος: «Χαμηλά το κεφάλι και σκληρή δουλειά»

Δημήτρης Τομαράς
Διαμαντάκος: «Χαμηλά το κεφάλι και σκληρή δουλειά»

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος έμεινε άκρως ικανοποιήμενος από την υποδοχή που του επεφύλαξε ο κόσμος ωστόσο ξεκαθάρισε πως το παν είναι η σκληρή δουλειά. Τι είπαν τα άλλα νέα αποκτήματα.

Ο φορ του Ολυμπιακού μιλώντας μετά το τέλος της προπόνησης τόνισε ανάμεσα στα άλλα: «Είναι σίγουρα κάτι πολύ ευχάριστο το να σε υποδέχεται έτσι ο κόσμος. Χαμηλά το κεφάλι και σκληρή δουλειά. Πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μας να δουλεύουμε». Επιπλέον ο Διαμαντάκος επισήμανε: «Σίγουρα ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή. Έγινε αυτή η προπόνηση για να μας γνωρίσει ο κόσμος και να μας δώσει ώθηση με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ξεκινάμε με την Νίκη Βόλου, θέλουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Για εμένα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι προσδοκίες έχουν μεγαλώσει. Ελπίζω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες που έχει αυτή η ομάδα. Δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μου αέρα, γιατί κάπου -κάπου μπορεί να χάσεις την μπάλα. Οπότε κάτω το κεφάλι και συνεχίζω την δουλειά μου».

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί από την άλλη υπογράμμισε: «Ο κόσμος μας μπήκε... δυνατά στην σεζόν. Έδειξε παθιασμένος και μου άρεσε πολύ αυτή η εμπειρία. Μπορεί να αρχίσει έτσι καλά η νέα σεζόν. Εμείς περιμένουμε τόσο καιρό για το πρώτο ματς της χρονιάς και τους πρώτους μας 3 βαθμούς. Για την ομάδα θα είναι επιτυχία να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προσωπικά θέλω να πάω όσο καλύτερα γίνεται».

Ο Ματιέ Ντοσεβί είπε από την άλλη: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι οι οπαδοί μας, αν και είναι ακόμα περίοδος διακοπών, είναι μαζί μας. Σήμερα ήταν εδώ και αυτό έδειξε το μέγεθος της ομάδας μας και την δυναμική της φανέλας της. Αυτό δείχνει το πόσο σημαντικό είναι για εμάς το να παίζουμε για αυτόν τον κόσμο. Το πιο σπουδαίο για εμάς είναι να είμαι όσο πιο αποτελεσματικός μπορώ και να παίξω σε όσα περισσότερα ματς γίνεται.

Θέλουμε να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και να προχωρήσουμε. Προσωπικά με ενθουσιάζει και με εξιτάρει η ιδέα πως είμαι στην ομάδα του Ολυμπιακού για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος που ήρθα εδώ, στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, είναι η αλλαγή ποδοσφαιρικού επιπέδου. Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα. Με έχει εξιτάρει αυτή η εμπειρία και θέλω να την ζήσω όσο πιο καλά γίνεται. Με προκαλεί θετικά η συγκεκριμένη εμπειρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα