«Άραβας» ο Κούρντι

gazzetta default image fallback

bet365

Στην Αλ Αχλί θα συνεχίσει την καριέρα του ,εκτός απροόπτου, ο Αμιρ Κούρντι. Πρόταση που δε μπορεί να αρνηθεί ο Πανιώνιος από τους Άραβες!

Μία τεράστια οικονομική ανάσα, είναι έτοιμος να πάρει ο Πανιώνιος, που καθώς οι διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του Αμίρ Κούρντι στην Αλ Αχλί, είναι στο τελικό στάδιο και απομένουν λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί η μετακίνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η πρόταση αγγίζει τα 700.000 ευρώ, ακόμα πιο ψηλά κι από ότι είχε γραφτεί αρχικά στον τύπο. Όπως είναι φυσικό, ο Ιστορικός δε μπορεί να πει όχι σε ένα ποσό, ειδικά σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο!

Από την άλλη, ο ταλαντούχος αμυντικός έχει γεννηθεί στην Σαουδική Αραβία, κάτι που κάνει ακόμα πιο εύκολο να πει το «ναι», ενώ και το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας, είναι αρκετά δελεαστικό. Το συμβόλαιο που του προσφέρει η Αλ Αχλί είναι για 2 συν 2 χρόνια, ενώ «όπλο» για τον Κούρντι, είναι το γεγονός πως δε θα πιάνει θέση ξένου στην νέα του ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα