Τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με Εργοτέλη

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη την προσεχή Δευτέρα, ανακοίνωσε ο Πανιώνιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας φιλάθλου ή αστυνομική ταυτότητα.Οι τιμές ανά θύρα είναι οι εξής: ΘΥΡΑ 2: 10 ευρώΘΥΡΑ 3: 10 ευρώΘΥΡΑ 4 και 7: 15 ευρώ

ΘΥΡΑ 5/6 Α & Γ: 20 ευρώ ΘΥΡΑ 5/6 Β: 25 ευρώVIP: 70 ευρώΗ πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 25 Αυγούστου στο εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα στις 10:00 και μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης.Οσον αφορά στην πώληση των διαρκείας, θα εκδίδονται την Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 20:00 στα γραφεία της ΠΑΕ. Το Σάββατο θα γίνει πώληση μόνο από την Μπουτίκ, ώρες καταστημάτων. Την Δευτέρα, ημέρα του αγώνα, δεν είναι δυνατή η έκδοση εισιτηρίων διαρκείας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα