Ο Βίτορ αποθεώνει Σάμαρη

Ο Βίτορ αποθεώνει Σάμαρη

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Μιγκέλ Βίτορ αποθέωνει τον Ανδρέα Σάμαρη τονίζοντας πως μπορεί να καθιερωθεί γρήγορα στη Μπενφίκα.

O Σάμαρης έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Μπενφίκα και ο Μιγκέλ Βίτορ τον αποθέωνει! Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην O jogo τονίζοντας πως είναι εξαιρετική λύση για τους «αετούς».

«Μοιάζει στα χαρακτηριστικά του Πέρεζ και του Αμορίμ. Παίζει ως εσωτερικός μέσος, ένας παίκτης box to box και όχι ως αμυντικό χαφ. Εξαιρετικά φυσικά προσόντα και αν δουλέψει κι άλλο θα μπορεί να αγωνιστεί ακόμα καλύτερα ως αμυντικός μέσος. Ποιοτικός παίκτης, εργατικός, όχι ακόμα στο επίπεδο του Πέρεζ» τόνισε ο Μιγκέλ Βίτορ.
Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε και για το αν μπορεί ο Σάμαρης να παίξει σε υψηλό επίπεδο: «Εχει την εμπειρία του Champions League, αλλά και της Εθνικής. Αντέχει την πίεση των τίτλων και είναι πολύ βασικό εφόδιο για να γίνει βασικός στη Μπενφίκα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα