Στίαρναν - Ίντερ 0-3 (vid)

Γιώργος Φραδελάκης
gazzetta default image fallback

bet365

Περίπατος για την Ίντερ στην Ισλανδία, με τους «νερατζούρι» να επικρατούν 3-0 της Στίαρναν και να... καθαρίζουν την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Το ευρωπαϊκό όνειρο της άσημης Στίαρναν έφτασε ουσιαστικά από το βράδυ της Τετάρτης στο τέλος του. Έχοντας ήδη κάνει την υπέρβαση με την παρθενική παρουσία της στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, η άσημη ισλανδική ομάδα δεν θα μπορούσε καν να προβληματίσει την Ίντερ, που έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στον επαναληπτικό του Μιλάνου την επόμενη Πέμπτη.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν... χαώδης, παρ' όλα αυτά το συγκρότημα του Σίγκμουντσον άντεξε για περίπου 40 λεπτά, όσα δηλαδή χρειάστηκε για να ανοίξει το σκορ ο Ικάρντι. Ο Αργεντινός επιθετικός πήρε την πάσα του Ντοντό και δεν είχε πρόβλημα απέναντι από τον Γιόνασον να κάνει το 0-1 (41').

Με το καλημέρα της επανάληψης ο δημιουργός έγινε εκτελεστής, με τον Βραζιλιάνο μπακ να κάνει την κεφαλιά από πλάγια θέση έπειτα τη «γλυκιά» σέντρα του Τζόναθαν από δεξιά για το 0-2 μόλις στο 48' κι όλα πλέον είχαν πάρει τον δρόμο τους.

Το επιβλητικό πέρασμα για την ομάδα του Ματσάρι «υπέγραψε» ένα λεπτό πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας ο Ν'Αμπρόσιο , με τον Κουζμάνοβιτς που είχε μπει μόλις ένα λεπτό νωρίτερα στο ματς, να «σπάει» όμορφα στον Ιταλό ο οποίος επίσης ήρθε ως αλλαγή και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Η σύνθεση της Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ζόναταν (75' ΝτΆμπρόζιο), Ζουάν Ζεζούς, Βίντιτς, Ρανόκια, Ντοντό, Μ'Βιλά, Κόβατσιτς, Ερνάνες (88' Κουζμάνοβιτς), Μπότα (60' Οσβάλντο), Ικάρντι.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα