Ψήνεται... ρελάνς με Αμπέντ!

Ψήνεται... ρελάνς με Αμπέντ!

Νίκος Αθανασίου
gazzetta default image fallback

bet365

Οι Άγγλοι αναφέρουν πως Παναθηναϊκός και Νιούκαστλ έκατσαν ξανά στο τραπέζι για τον Μεχντί Αμπέντ και όλα είναι ανοιχτά!

Το... κόλπο με την επιστροφή του Αλγερινού άσου προσπαθούν να κάνουν στο «τριφύλλι», έπειτα την άσχημη τροπή που πήρε η υπόθεση του Αλφάρο. O Ισπανός δεν ντύθηκε τελικά στα πράσινα ελέω του προβλήματος που διαπιστώθηκε στις ιατρικές εξετάσεις και το γεγονός αυτό επαναφέρει δυνατά τον Αμπέντ στο προσκήνιο.

Εδώ και μία εβδομάδα όπου πάρθηκε η απόφαση για τον Αλφάρο, οι συζητήσεις με τη Νιούκαστλ μπορεί να είχαν «παγώσει», έπειτα τις τελευταίες εξελίξεις όμως, οι δύο ομάδες άνοιξαν νέο κύκλο συζητήσεων όπως αναφέρουν οι Άγγλοι και μάλιστα με καλές πιθανότητες για να καταλήξουν σε συμφωνία.

Από τον Παναθηναϊκό πάντως δεν επιβεβαιωνόταν το σενάριο και γενικά αν δεν υπάρχει κλεισμένος παίκτης, δύσκολα θα μπουν στη διαδικασία να δημοσιοποιήσουν κάτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα