Πλατανιάς 2014-15: Ισοβαθμία και παραμονή ο στόχος

Νίκος Τσιώκος
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Πλατανιάς ήταν στην... καλή θέση της τριπλής ισοβαθμίας με Βέροια και Ξάνθη και ανανέωσε το... ραντεβού του με τη Σούπερ Λίγκα.

Τη σεζόν 2012-2013 ο Πλατανιάς πραγματοποίησε τ' όνειρό του, που δεν ήταν άλλο από τη συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα, οι Χανιώτες τερμάτισαν ένατοι στις 16 ομάδες και παρέμειναν στη μεγάλη κατηγορία. Για μια ακόμα χρονιά ο στόχος ήταν η παραμονή και αυτή τη φορά ήρθε πολύ πιο δύσκολα. Κάτι που έγινε μέσω ενός σεναρίου, το οποίο... έπαιζε αρκετά τις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο λόγος για την τριπλή ισοβαθμία με Βέροια και Ξάνθη, όπου οι «ερυθρόλευκοι» της Κρήτης υπερτερούσαν. 8 ο Πλατανιάς, 5 η «βασίλισσα του Βορρά» και 3 η Σκόντα, με το ραντεβού με τα... μεγάλα σαλόνια να ανανεώνεται για τρίτη σεζόν. Στη μεταγραφική αγορά θέλησε να κάνει προσεκτικές κινήσεις. Οι πρώτες μεταγραφές άργησαν να έρθουν με μεγαλύτερη εντύπωση να κάνει η απόκτηση του νεαρού Φιγκέιρα από την ομάδα Νέων της Τσέλσι!

ΗΡΘΑΝ: ΝΕΠΛΙΑΚ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΙΓΚΕΪΡΑ, ΤΣΟΥΡΑΚΗΣ, ΙΤΟΥΑ, ΜΠΑΝΑΝΑ, ΚΟΥΛΙΜΠΑΝΙ, ΟΛΙΜΠΑ

ΕΦΥΓΑΝ: ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΛΙΔΗΣ, ΜΠΕΛΙΤΣ, ΦΑΪΣΚΑ, ΣΙΑΛΜΑΣ, ΓΙΑΧΙΑ

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ: Ο Φανούρης Γουνδουλάκης θα είναι εκ νέου ο ηγέτης του Πλατανιά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ωστόσο, οι Χανιώτες μπορούν να υπολογίζουν και στον Κώστα Μενδρινό, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει για μια καλή πορεία.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιάννης Χριστόπουλος. Μετά την εκπληκτική δουλειά στον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο οδήγησε στα πλέι οφ τη σεζόν 2012-2013, προτίμησε την... ξενιτιά και την ουκρανική Τραβίγια, όπου δεν... έπιασε. Φέτος το καλοκαίρι επελέγη από τον Πλατανιά να είναι ο άνθρωπος που θα... χτίσει την ομάδα της νέας σεζόν.

ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝ: Πρώτος στόχος είναι και πάλι να έρθει η παραμονή το συντομότερο δυνατόν, καθώς γι' αυτό παλεύει κάθε χρόνο. Ωστόσο, η τρίτη σερί σεζόν στη Σούπερ Λίγκα ίσως να έχει... ζεστάνει τους Χανιώτες και να... διψούν για το κάτι παραπάνω.

ΘΑ ΤΑ... ΒΑΨΕΙ ΜΑΥΡΑ ΑΝ: Υποβιβαστεί στη Football League. Ο Πλατανιάς πάει για την τρίτη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία, έχει πραγματοποιήσει τ' όνειρό του και πλέον επιθυμεί να εδραιωθεί στα... σαλόνια.

ΓΗΠΕΔΟ: Το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά έχει χωρητικότητα 4.000.

WEB: www.fcplatanias.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα