Φουστέρ από... Σεπτέμβρη!

Φουστέρ από... Σεπτέμβρη!

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Εκτός πλάνων για τα δυο πρώτα ματς πρωταθλήματος ο Νταβίντ Φουστέρ λόγω ήπιας θλάσης. Ανοιχτή προπόνηση για τους φίλους του Ολυμπιακού.

Μετά τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων θα επιστρέψει στη δράση ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ήπια θλάση στους οπίσθιους μηριαίους. Ο Ισπανός μέσος ακολουθεί θεραπεία και θα μείνει εκτός δράσης περίπου τρεις εβδομάδες. Αυτό σημαίνει, πως θα χάσει τα ματς με Νίκη Βόλου στην πρεμιέρα και Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Σήμερα, το πρόγραμμα είχε διπλή προπόνηση. Το πρωί έριξαν το βάρος στη φυσική κατάσταση και την ενδυνάμωση, ενώ το απόγευμα έδωσαν έμφαση στη δουλειά με τη μπάλα. Ατομικό για Χολέβας, Σιόβα, με τον πρώτο να αντιμετωπίζει μικροενοχλήσεις.

Θυμίζουμε, πως αύριο οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προπόνηση στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη, από τις εισόδους των Θυρών 11 έως 17.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα