Αγιασμός στο Ρέντη (pics)

Αγιασμός στο Ρέντη (pics)

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Η σεζόν αρχίζει και ο Ολυμπιακός τέλεσε σήμερα τον καθιερωμένο Aγιασμό, παρουσία του προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πρεμιέρα με τη Νίκη Βόλου το Σάββατο στο πρωτάθλημα και σήμερα ο Ολυμπιακός τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό στις εγκαταστάσεις στου Ρέντη. Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έδωσε το παρών ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος και ευχήθηκε σε προπονητικό τιμ και παίκτες πολλές επιτυχίες. Στον Αγιασμό έδωσαν το παρών ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γιάννης Βρέντζος, οι αντιπρόεδροι Σάββας Θεοδωρίδης και Δημήτρης Αγραφιώτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Θρύλος ΑΕ» Γιώργος Παύλου, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, αλλά και ο νέος Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα