Εκτός ο Κοσίσκι μέσα ο Πάρα στον Αστέρα

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Εκτός αποστολής για τον αγώνα της Πέμπτης με την Μακάμπι (21:15) στο πλαίσιο της φάσης των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έμεινε ο Κοσίσκι, ενώ στον αντίποδα ο Πάρα συμπεριλήφθηκε κανονικά.

Τελικά παρότι υπήρχαν λίγες ελπίδες να προλάβει, ο Κοσίσκι δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης και έμεινε εκτός αποστολής του Αστέρα για τον αγώνα της Πέμπτης απέναντι στην Μακάμπι στο πλαίσιο της φάσης των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Στον αντίποδα ο επίσης νεοαποκτηθείς Φακούντο Πάρα θα είναι στην διάθεση του Στάικου Βεργέτη ο οποίος μετά την προπόνηση να ανακοινώνει την αποστολή την οποία αποτελούν οι: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Παπαχρήστος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τιε Μπι, Ουσέρο, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτας.

Χωρίς προβλήματα και η προπόνηση της Μακάμπι

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, όπως άλλωστε γίνεται πάντα σε ομάδες του Ισραήλ, ειδικά μετά τα όσα γίνονται στη Λωρίδα της Γάζας το τελευταίο διάστημα, ολοκληρώθηκε και η προπόνηση της Μακάμπι. Ο Όσκαρ Γκαρσία μίλησε πριν την έναρξή της στους παίκτες και στην συνέχεια έδωσε βάρος στην τακτική, με τους Ισραηλινούς να δείχνουν πως θέλουν να κρατήσουν το μηδέν και στην αντεπίθεση αν μπορέσουν να σκοράρουν, καθώς γνωρίζουν πως ένα εκτός έδρας γκολ, τους δίνει πολλές ελπίδες για τη ρεβάνς.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα