«Η ομάδα που έχουμε δεν είναι για Β' Εθνική» (vids)

«Η ομάδα που έχουμε δεν είναι για Β' Εθνική» (vids)

Γιώργος Τσακίρης
gazzetta default image fallback

bet365

Ομάδα για την Σούπερ Λίγκα είναι από φέτος η ΑΕΚ σύμφωνα με τον Δημήτρη Γροντή ενώ ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε για την δουλειά που έχει να κάνει η Ένωση. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

«Έχουμε ανέβει πλέον κατηγορία. Η ομάδα που έχουμε δεν είναι για την Β’ εθνική. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά, καθώς δουλεύουμε πάρα πολύ καλά» είπε ο Γροντής μετά το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και σχολίασε και το γεγονός ότι χρησιμοποιείται ως αριστερός μπακ: «Περίεργα τα πράγματα για μένα. Εγώ προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος και να ανταπεξέλθω στα καθήκοντα μου. Πρέπει να βελτιώσω την παρουσία μου στην αμυντική λειτουργία και να βελτιωθώ στα αμυντικά μου καθήκοντα».

Οσο για τον Κολοβέτσιο, αρχικά έκανε ένα σχόλιο για το φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο λέγοντας ότι «ήταν ένα ματς που το φέραμε στα μέτρα μας. Ο αντίπαλος ήταν χαμηλής δυναμικότητας. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής. Υπήρχε βέβαια η κούραση. Η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά και τώρα θα δουλέψουμε στην Αθήνα για να στρώσουμε ακόμα περισσότερο ως ομάδα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο σαββατιάτικο φιλικό-γιορτή με την Ρόμα: «Ο κόσμος περιμένει με φανατισμό αυτό το ματς. Είναι σημαντικό για όλους μας και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για έχουμε μια καλή εικόνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα