Χωρίς Κουτρουμπή και Κλωναρίδη ο Παναθηναϊκός

Χωρίς Κουτρουμπή και Κλωναρίδη ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τη Μίντιλαντ, με τους Γιώργο Κουτρουμπή και Βίκτορα Κλωναρίδη να μένουν τελικά εκτός αποστολής.

Πανέτοιμος για το παιχνίδι της Πέμπτης (21/08) με τη Μίντιλαντ είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έκανε την τελευταία του προπόνηση πριν το παιχνίδι και στη συνέχεια ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή δεν βρίσκονται ο Κλωναρίδης, ο οποίος ούτως ή άλλως είχε ελάχιστες πιθανότητες μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Σταντάρ, αλλά και ο Κουτρουμπής. Ο Έλληνας αμυντικός προπονήθηκε ατομικά την Τρίτη, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και την Τετάρτη έκανε θεραπεία, μένοντας έτσι εκτός.

Στα της προπόνησης, οι «πράσινοι» έκαναν αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με ασκήσεις στις στημένες φάσεις.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Σίλντενφελντ, Νάνο, Χουχούμης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Δώνης, Ρισβάνης, Καρέλης, Πέτριτς, Μπεργκ, Μπούι και Ντίνας.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα