«Ντι Μαρία στη... Μπαστιά!»

Θάνος Σαρρής
gazzetta default image fallback

bet365

Ανακοίνωση-μνημείο της Μπαστιά, που τρολάρει χωρίς έλεος! Ντι Μαρία, τυφώνες και... μπλε χαλάζι ενόψει για το σύλλογο της Κορσικής!

Τα ανυπόστατα μεταγραφικά σενάρια έβγαλαν εκτός εαυτού τους ανθρώπους της Μπαστιά, που με μία εκπληκτική ανακοίνωση, έβαλε τα πράγματα στη θέση της! Διαβάστε και θα καταλάβετε...

«Μετά το ραντεβού που χάσαμε με τον Άντονι Ρεβεγιέρ, ο Ερβίν Ονγκεντά θα έρθει στην ομάδα μας σήμερα. Επίσης ενημερώνουμε ότι επικοινωνήσαμε με τον αμυντικό της Μαρσέιγ, Ρον Φανί και με τον επιθετικό της Λοριάν, Βινσέντ Αμπουμπακάρ. Και χάρη στις επαφές του Κλοντ Μακελελέ και στο δίκτυό του, βρίσκεται στις επιλογές μας και ο Άνχελ Ντι Μαρία.

Τα ονόματα αυτά έρχονται να προσθέτουν στα 1287 που έχουν ήδη αναφερθεί από διάφορα Μέσα, λιγότερο ή περισσότερο σοβαρά. Ένα είναι σίγουρο, ότι το Σάββατο θα γίνει αγώνας με την Τουλούζ. Εκτός αν μέχρι τότε η μετεωρολογική υπηρεσία επιβεβαιώσει το πέρασμα ενός τυφώνα και μιας καταιγίδας με μπλε και άσπρο χαλάζι με διάμετρο που έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι από 10 μέχρι 20 εκατοστά».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα