Θα θυμίζει Τσάμπιονς Λιγκ με Ρόμα!
Η αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ για την ομάδα είναι γνωστή και δεδομένη, μια αγάπη που ειδικά το τελευταίο διάστημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, με τους φίλους της Ένωσης να βλέπουν το σύνθημα «Ερχόμαστε» είναι πέρα για πέρα αληθινό. Γι' αυτό και σε κάθε φιλικό αγώνα των «κιτρινόμαυρων» ο κόσμος είναι εκεί και θα είναι μαζικά και στο Σαββατιάτικο ματς με την Ρόμα στο ΟΑΚΑ (20:30). Για την ακρίβεια η αναμέτρηση θα θυμίζει Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς γίνεται ένας χαμός στην προπώληση, που όσο φτάνουμε στο Σάββατο μεγαλώνει.
Χαμός γίνεται και με τα διαρκείας, μιας και ως σήμερα έχουν φύγει 8.000 κάρτες με την πώλησή τους να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
