ΑΕΚ - Ρήγας Φεραίος 4-0 (vid)

ΑΕΚ - Ρήγας Φεραίος 4-0 (vid)

Γιώργος Τσακίρης
gazzetta default image fallback

bet365

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της με το 4-0 επί του Ρήγα Φεραίου, έχοντας για σκόρερ τέσσερις μεταγραφές. Πολύ καλός και ο Ανάκογλου.

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον Ρήγα Φεραίο με στόχο να δείξει για ακόμη μία φορά καλά στοιχεία. Η δυναμικότητα του αντιπάλου, βέβαια, δεν προσφέρεται για τρομερά συμπεράσματα και ειδικά για την φετινή ΑΕΚ που είναι πολύ καλύτερη από την περσινή αλλά ο Τραϊανός Δέλλας πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος και ειδικά από όσα είδε στο πρώτο μέρος. Διάστημα στο οποίο ξεχώρισε ο Δημήτρης Ανάκογλου, όχι μόνο επειδή έφτιαξε το γκολ του Μπαρμπόσα με πολύ ωραία κούρσα και ασίστ αλλά για την γενικότερη παρουσία του. Στα θετικά, επίσης, το γεγονός ότι η ΑΕΚ σε κάθε στημένη φάση με τον Μπαρμπόσα και τον Σαρρή έβγαζε φάσεις και αυτό δείχνει και ότι γίνεται δουλειά στον συγκεκριμένο τομέα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ -όπως αναμενόταν- είχε από την έναρξη τον έλεγχο του παιχνιδιού αφού η μπάλα ήταν συνεχώς στην κατοχή της και στο 9' έκανε και το 1-0 με το κοντινό σουτ του Ζόριτς μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα σε κεφαλιά του Μπρέσεβιτς. Ο τελευταίος, έχασε μια καλή ευκαιρία στο 26' με κοντινή κεφαλιά αλλά στο 32' κατέβασε ωραία την μπάλα για τον Ντούνη, που με σουτ εντός περιοχής έκανε το 2-0. Ο ορεξάτος Μπαρμπόσα δημιουργούσε φάση με κάθε ενέργεια του, ο Ανάκογλου, όπως προαναφέραμε, ήταν μέσα σε όλα και στο 40' έγινε το 3-0 με την κοντινή προσπάθεια του Κολοβέτσιου μετά το κόρνερ του Μπαρμπόσα και την κεφαλιά του Σαρρή στο πρώτο δοκάρι. Πριν το τέλος του πρώτου μέρους, στο 43', ο Ανάκογλου σφράγισε την καλή απόδοσή του με κούρσα και ασίστ για τον Μπαρμπόσα, που έγραψε με 4-0.

Αναμενόμενο ήταν η ΑΕΚ να κάνει πλάκα στο πρώτο 45λεπτο, αναμενόμενο ήταν και το να πέσει ο ρυθμός στο δεύτερο αφού άρχισαν οι αλλαγές. Ο Δέλλας, όπως συνηθίζει, άλλαξε σταδιακά όλη την 11άδα και αυτό είχε ως συνέπεια οι Κιτρινόμαυροι να είναι πιο χαλαροί. Παρά το γεγονός αυτό, πάντως, τις ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα γκολ τις δημιούργησαν αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν.

Αυτό, πάντως, δεν επηρέασε σε κάτι τους οπαδούς της που τραγουδούσαν συνεχώς, ακόμη και για... κύπελλο, με τον Δέλλα και τους παίκτες του να περιμένουν τώρα ένα πάρτι στο ΟΑΚΑ το Σάββατο από τους Ενωσίτες, για το φιλικό-γιορτή με την Ρόμα!

ΑΕΚ: Π. Ντούνης (32’ Βούρας) (58’ Καραγκιολίδης), Γεωργέας (46’ Μπακάκης), Σαρρής (58’ Τζανετόπουλος), Κολοβέτσιος (46’ Σβάρνας), Γροντής (58’ Πεταυράκης), Ρόβας (58’ Κορδέρο), Ανάκογλου (46’ Φαγιέ), Μ. Ντούνης (58’ Πλατέλλας), Ζόριτς (58’ Μάνταλος), Μπαρμπόσα (46’ Αραβίδης) (83’ Τσεβάς), Μπρέσεβιτς (46’ Ντακόλ)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα