Κόκε, Ρόις, Κουαδράδο για Μπαρτσελόνα

Κόκε, Ρόις, Κουαδράδο για Μπαρτσελόνα

Κόκε, Ρόις, Κουαδράδο για Μπαρτσελόνα

bet365

Το... άκυρο της FIFA βάζει δύσκολα στη Μπαρτσελόνα που «τρέχει» για μεταγραφές. Το πλάνο των Καταλανών και η λίστα με Κόκε!

Μπλόκο οριστικά στις μεταγραφές της Μπαρτσελόνα για τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους έβαλε η FIFA μετά την απόρριψη της έφεσης για μείωση της ποινής. Οι Καταλανοί μπορεί να πάνε την υπόθεση στο CAS, ωστόσο έχουν έτοιμο και Plan Β που... θέλει άμεσα μεταγραφές. Απομένουν 11 ημέρες για την ολοκλήρωση των μεταγραφών και η Μπαρτσελόνα έχει ψηλά στη λίστα της τον Κόκε τον οποίο θα αποκτήσει τώρα.

Βέβαια, θα τον αφήσει μια σεζόν δανεικό στην Ατλέτικο, για να μην φέρει αντίσταση ο Σιμεόνε και θα τον εντάξει στο ρόστερ της από την επόμενη σεζόν. Η περίπτωση του Ρόις είναι πολύ δύσκολη, μιας και στο κόλπο έχει μπει η Μπάγερν. Ο

σον αφορά τον Κουαδράδο, η Φιορεντίνα ζητά πολλά και είναι σχεδόν απίθανο να αποκτηθεί ο Κολομβιανός, αλλά και ο Ντάγκλας, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τη Μπαρτσελόνα. Θυμίζουμε, πως την επόμενη σεζόν ο Ντάνι Αλβες θα αφήσει την ομάδα και ο συμπατριώτης του θα είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα