“Ο Σάμαρης είναι έτοιμος για την Μπενφίκα”

“Ο Σάμαρης είναι έτοιμος για την Μπενφίκα”

Gazzetta team
“Ο Σάμαρης είναι έτοιμος για την Μπενφίκα”

bet365

Ο Κώστας Κατσουράνης εκθείασε τον Σάμαρη και προέτρεψε τον Ζέσους να τον αποκτήσει, σε συνέντευξή του στην “O 'Jogo”.

Οπως ήταν φυσιολογικό, τα πορτογαλικά media αναζήτησαν τον Κώστα Κατσουράνη για να ζητήσουν την άποψή του σχετικά με τον Ανδρέα Σάμαρη. Μιλώντας στην εφημερίδα “O 'Jogo” ο πρώην παίκτης των “Αετών”, του οποίου η φανέλα έχει κερδίσει θέση στο μουσείο της Μπενφίκα, έδωσε τις καλύτερες συστάσεις για τον συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα και προέβλεψε ότι εφόσον γίνει η μεταγραφή ο Σάμαρης θα εξελιχθεί σε αγαπημένο παίκτη του Ζόρζε Ζέσους και θα κερδίσει αμέσως το απαιτητικό κοινό του “Ντα Λουζ”.

Οι οπαδοί θα λατρέψουν τον Σάμαρη. Και στον προπονητή θα αρέσει πάρα πολύ. Δεν έχω δουλέψει με τον Ζόρζε Ζέσους, αλλά τον ξέρω καλά και είμαι βέβαιος ότι ο Σάμαρης θα παίξει πολύ με αυτόν τον προπονητή. Είναι ένας παίκτης με ισχυρή προσωπικότητα, που είναι ο καθοριστικός παράγοντας για να επιτύχει ένας ποδοσφαιριστής στην Μπενφίκα.

Μπορεί να παίξει σε κάθε θέση του κέντρου, αλλά νομίζω ότι η καλύτερη θέση του είναι αυτή του ανασταλτικού μέσου. Παίζει για την ομάδα και έχει ένα πολύ σημαντικό προτέρημα: ξέρει πάντοτε τι να κάνει με την μπάλα προτού αυτή φτάσει σ' αυτόν. Εχει αυτή την μεγάλη ικανότητα να προβλέπει και να αποφασίζει.

Είναι έτοιμος για όλα. Και θα κερδίσει πολλά από την παρουσία του στην Μπενφίκα, η οποία θα τον βοηθήσει να εδραιωθεί ως top ποδοσφαιριστής. Ο Σάμαρης είναι ψηλός, έξυπνος, με πολλές τεχνικές επιδεξιότητες. Εκανε μια πολύ καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό, που είναι ένας μεγάλος σύλλογος, και τα κατάφερε πολύ καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πιστεύω ότι θα βρει θέση βασικού στην Μπενφίκα ως 6αρι”.

 

Τελευταία Νέα