Τελικά τι θέλουμε;

Τελικά τι θέλουμε;

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Τελικά τι θέλουμε;

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το κόψιμο του Αλφάρο και επισημαίνει πως είναι από τις περιπτώσεις που αν ένας σύλλογος θέλει να δουλεύει σοβαρά και επαγγελματικά έτσι πρέπει να ενεργήσει.

Με βαριά καρδιά έκοψαν στον Παναθηναϊκό τον Αλφάρο, αφού πίστευαν πολύ στην ποιότητά του και το βιογραφικό του αυτό έδειχνε. Είναι από τις περιπτώσεις, όμως, που αν ένας σύλλογος θέλει να δουλεύει σοβαρά και επαγγελματικά έτσι πρέπει να ενεργήσει.

Με τα ιατρικά δεν παίζεις και στο παρελθόν έχουν κοπεί μεταγραφές παικτών την τελευταία στιγμή στα ιατρικά τεστ. Θυμηθείτε πως δεν υπέγραψε τελικά στην Μπέρμιγχαμ ο Ολισαντέμπε, αφού κόπηκε στα ιατρικά τεστ. Πριν από χρόνια επίσης είχε έρθει στον Παναθηναϊκό ο Αλοίσι ο Αυστραλός επιθετικός, συμφώνησε σε όλα μίλησε σαν παίκτης του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο, αλλά και αυτός κόπηκε στα ιατρικά. Θα πει κανεις.

Μα καλά πλάκα μας κάνουν; Αφού ο Αλφάρο είχε γεμάτες συμμετοχές, πως είναι δυνατόν να έχει πρόβλημα στο γόνατο; Κανείς δεν λέει ότι δεν μπορεί να παίξει ο Αλφάρο. Αυτό που διαπίστωσαν στον Παναθηναϊκό χθες μετα τις εξετάσεις είναι ότι αποτελεί ρίσκο η απόκτησή του. Με το πρόβλημα που έχει στο γόνατο μπορεί ανά πάσα στιγμή να χτυπήσει και να βγει νοκ-άουτ για έξι μήνες. Και έκρινε και ο Αναστασίου, ότι δεν υπάρχει λόγος να πάρει ο σύλλογος ένα τέτοιο ρίσκο. Και αποφασίστηκε να μην αποκτηθεί.

Τώρα για την αμφισβήτηση, που υπάρχει, ότι κόπηκε στα ιατρικά και ότι τα χάλασαν οι δύο πλευρές στο οικονομικό να θυμίσω μία λεπτομέρεια. Ο παίκτης είχε υπογράψει συμβόλαιο πριν έρθει (με τον όρο να ενεργοποιηθεί μόλις περάσει τα ιατρικά )και όταν ήρθε στο αεροδρόμιο έκανε δηλώσεις σαν παίκτης του Παναθηναϊκού και δήλωσε ότι αισθάνεται έτοιμος να βοηθήσει άμεσα. Αν δεν τα είχαν βρει στο οικονομικό οι δύο πλευρές , πρώτον δεν θα εκανε
δηλώσεις σαν παίκτης του Παναθηναϊκού ο Αλφάρο και δεύτερον οι δύο πλευρές δεν θα μίλαγαν για συμφωνία.

Την πρώτη χρονιά ο Αλφάρο θα έπαιρνε 230.000 ευρώ και την δεύτερη 240.000 ευρώ. Αλλά είπαμε και ο Αναστασίου και όλοι στον Παναθηναϊκό συμφώνησαν, ότι δεν πρέπει η ομάδα να πάρει τέτοιο ρίσκο και ανά πάσα στιγμή να χάσει τον παίκτη από το πρόβλημα, που έχει στο γόνατο.

Ολοι οι επαγγελματικοί σύλλογοι δίνουν μεγάλη σημασία στις ιατρικές εξετάσεις και αυτό είναι το σωστό. Και αυτό, που έκανε ο Παναθηναϊκός ήταν το σωστό, όσο και αν δεν έχει έτοιμη λύση για την θέση του Αλφάρο.

Δηλαδή θα ήταν προτιμότερο να έρθει ο παίκτης να χτυπήσει στο σημείο, που έχει το πρόβλημα στο γόνατο και να χάσει την χρονιά και ο Παναθηναϊκός να τον έχει αποκτήσει γνωρίζοντας το πρόβλημα; Μετά σωστά δεν θα φώναζαν κάποιοι ότι οι γιατροί του Παναθηναϊκού δεν είδαν το πρόβλημα στις εξετάσεις και έκαναν ένα τεράστιο
λάθος; Τελικά θέλουμε ο Παναθηναϊκός να λειτουργεί επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα, η θέλουμε να παίρνει παίκτες με ρίσκο ιατρικό, για να πει ότι παίρνει παίκτες….

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.