Αναστασιάδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καφενές»

Αναστασιάδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καφενές»

Gazzetta team
Αναστασιάδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καφενές»

bet365

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έκοψε από την αποστολή για το ματς με τη Ζίμπρου τους Τζαβέλλα και Βίτορ λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι καφενείο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.


Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Τζαβέλλας είχε μία αψιμαχία με τον Αλέξανδρο Τζιόλη και ο Μιγκέλ βίτορ δεν ακολουθούσε τις εντολές του Αγγελου Αναστασιάδη σε μία άσκηση με αποτέλεσμα ο προπονητής του ΠΑΟΚ να γίνει έξαλλος.

Συγκεκριμένα, ο Βίτορ και οι συμπαίκτες του έπρεπε να περάσουν πάνω κάποια εμπόδια και στη συνέχεια να σουτάρουν με δύναμη, όμως, ο Πορτογάλος στόπερ, όμως, προτίμησε να κάνει πλασέ και ο Αναστασιάδης τον έστειλε στα αποδυτήρια, λέγοντας του, σύμφωνα με δημοσιευμένα ρεπορτάζ: «Με δουλεύεις; Άλλα ζητάω και άλλα κάνεις» με τον Βίτορ να απαντά: «Αυτά μπορώ, αυτά κάνω».

Ο Ελληνας τεχνικός τον έστειλε στα αποδυτήρια και ο Βίτορ φέρεται να έβριζε και να ξέσπασε σε ανθρώπους του προπονητικού τιμ με τον Αναστασιάδη να συνεχίζει: «Αυτά κάνατε και πέρυσι; Γι' αυτό ήσασταν έτσι;. Δεν είναι καφενές ο ΠΑΟΚ για να κάνει ό,τι θέλει ο καθένας εδώ μέσα».

Μια μέρα μετά τα περιστατικά ο Αναστασιάδης ζήτησε από τους Τζαβέλλα και Βίτορ να απολογηθούν ενώπιον των συμπαικτών τους με τον Ελληνα αμυντικό να παραδέχεται το λάθος του, αλλά ο Πορτογάλος αρνήθηκε και υπέπεσε και σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα!

Πάντως, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο Βίτορ δεν αντιμίλησε όταν τον έδιωξε ο Αναστασιάδης και πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια (όπου ξέσπασε σε κλάματα), δίχως να αντιδράσει και δίχως να δεχθεί νέες παρατηρήσεις από τον προπονητή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα