Πήρε Γεωργιάδη η Βέροια

Γιώργος Φραδελάκης
Πήρε Γεωργιάδη η Βέροια

bet365

Παίκτης της Βέροιας θα είναι από τη νέα σεζόν ο Γιώργος Γεωργιάδης. «Με έπεισε ότι έχει όραμα και στόχους», δήλωσε ο 27χρονος μέσος.

Στη «βασίλισσα του βορρά» θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Γεωργιάδης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ αργά το απόγευμα της Τρίτης και λίγο πριν τα μεσάνυχτα ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την ομάδα της Ημαθίας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο 27χρονος άσος που επέλεξε το Νο77 στη φανέλα του δήλωσε: «Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα που κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Με προσέγγισε ο Πρόεδρος και πραγματικά με έπεισε ότι έχει όραμα και στόχους που δεν περιορίζονται στην παραμονή. Ήρθα με τη φιλοδοξία να εκπληρώσουμε μαζί αυτούς τους στόχους».Παίκτης της Βέροιας θα είναι από τη νέα σεζόν ο Γιώργος Γεωργιάδης. «Με έπεισε ότι έχει όραμα και στόχους», δήλωσε ο 27χρονος μέσος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα