Λεβαδειακός: Με... οδηγό τα εντός!

Λεβαδειακός: Με... οδηγό τα εντός!

bet365

Ο ανανεωμένος Λεβαδειακός, έτοιμος για μία ακόμα σεζόν στα μεγάλα σαλόνια, με στόχο την γρήγορη παραμονή.

Από μία πολύ ιδιαίτερη σεζόν, προέρχεται ο Λεβαδειακός, όπου στην έδρα του έκανε πορεία πρωταθλητισμού (41 βαθμούς!!!), ενώ μακριά από αυτή, κατάφερε να αποσπάσει μόλις μία ισοπαλία! Οι αλλαγές φέτος είναι αρκετές, αφού μεταξύ άλλων η απώλεια των Ροτζέιρο και Μουλόπουλου, μόνο αμελητέα δεν είναι, με τους Βοιωτούς να κρατάνε όμως το βαρύ πυροβολικό τους, τον Μάντζιο.

Στα συν, ακόμα μία παραμονή, αυτή του... καπετάνιου της ομάδας, Σάββα Παντελίδη. Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, που βάζει σαν πρωταρχικό στόχο την γρήγορη παραμονή, ξέρει από πέρσι την ομάδα του και καλείται να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο σύνολο, ειδικά μακριά από την έδρα των «πρασίνων».

ΉΡΘΑΝ: Μοσχονάς, Γκόμεζ, Γεωργιάδης, Ζίτο, Χαβιέ Τόμας, Θέος, Γιακουμάκης, Παππάς, Άνταμ Πίντερ

ΈΦΥΓΑΝ: Λαμπρόπουλος, Χαραλάμπους, Πετράτζι, Μανόλο, Μιλίγιεβιτς, Μπουντόπουλος, Μουλόπουλος, Ροτζέιρο, Λυκογιάννης, Ιντζίδης

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ: Βαγγέλης Μάντζιος. Ο έμπειρος επιθετικός, είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης στο ρόστερ του Λεβαδειακού, με την απόδοσή του να αποτελεί βαρόμετρο. Η απουσία του από τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στο τεχνικό επιτελείο.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Σάββας Παντελίδης. Βελτίωσε αρκετά τον Λεβαδειακό από τον Φεβρουάριο, όταν και τον ανέλαβε ενώ τώρα, γνωρίζοντας το υλικό και έχοντας την ευκαιρία να κάνει προετοιμασία με την ομάδα, καλείται να συνεχίσει το έργο του. Στοίχημα και η ανάδειξη αρκετών ταλαντούχων παικτών, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν τις ευκαιρίες τους.

ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝ: Με τον ανταγωνισμό να είναι μεγάλος φέτος, μία θέση μέσα στην 10αδα θα είναι αρκετά καλή, αφού ο Λεβαδειακός έχει κάνει αρκετές αλλαγές και δουλεύει αρκετά σε ταλέντα, κάτι που πάντα έχει το ρίσκο του.

ΘΑ ΤΑ... ΒΑΨΕΙ ΜΑΥΡΑ: Αν δε δεν βγουν τα... ρίσκα και στοιχίσει η απώλεια μερικών πολύ έμπειρων παικτών. Σε τέτοια περίπτωση, ίσως μπλέξει σε δυσάρεστα σενάρια, τα οποία θα μετατρέψουν την σεζόν σε «βατερλό».

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (6.500 θέσεις)

WEB: www.levadiakosfc.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα