«Θέμα» με Βίτορ στον ΠΑΟΚ

«Θέμα» με Βίτορ στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
«Θέμα» με Βίτορ στον ΠΑΟΚ

bet365

Το πειθαρχικό παράπτωμα κι ο αποκλεισμός του από την αποστολή για τον αγώνα με τη Ζιμπρού, φαίνεται ότι δημιουργεί σοβαρό θέμα για το μέλλον του Βίτορ στον ΠΑΟΚ.

Σοβαρό πρόβλημα φαίνεται ότι δημιουργείται στις σχέσεις του Πορτογάλου αμυντικού με τον Δικέφαλο του Βορρά, με αποτέλεσμα να... αιωρείται ακόμα και το μέλλον του στην ομάδα!

Μετά τη λογομαχία που είχε με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος έδιωξε τον Πορτογάλο στοπερ από την προπόνηση της Δευτέρας, ο 25χρονος άσος αποχώρησε έντονα εκνευρισμένος και η δυσαρέσκειά του... γιγαντώθηκε έπειτα και την απόφαση του τεχνικού των «ασπρόμαυρων» να τον «κόψει» -μαζί με τον Τζαβέλλα- από την αποστολή του πρώτου αγώνα με τη Ζιμπρού στο Κισινάου.

Ο Βίτορ θα απολογηθεί στη διοίκηση της ομάδας για το λανθασμένο ξέσπασμά του και μένει να φανεί αν επιμείνει στις σκέψεις περί αποχώρησης που φέρεται να είχε, όταν έμαθε πως μένει εκτός από το ματς της Πέμπτης, τη στιγμή που στον ΠΑΟΚ υπάρχει ούτως ή άλλως σοβαρό πρόβλημα με τους αμυντικούς, εξ ου κι αποτελεί από την αρχή του καλοκαιριού μεταγραφική προτεραιότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα