Όταν τους βρίσκουν οι άλλοι...

Όταν τους βρίσκουν οι άλλοι...

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Όταν τους βρίσκουν οι άλλοι...

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για τον Χόρχε Μπενίτες, τη λογική του Μίτσελ και τις δύο όψεις του νομίσματος όσον αφορά τις μεταγραφές.

Μια χαρά είναι η μεταγραφή του Μπενίτες στον Ολυμπιακό. Μια χαρά είναι το σκεπτικό της, βγει δεν βγει. Ο Ολυμπιακός απέκτησε έναν ταλαντούχο επιθετικό από την Παραγουάη, τον οποίο έχει τσεκάρει 12 φορές ο Μίτσελ (κατά δήλωσή του) και δεν ξέρουμε πόσες και το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας. Τον έχουν περάσει από κόσκινο λοιπόν και όταν ο προπονητής ξεκαθαρίζει, ότι τον συγκεκριμένο παίκτη θέλει και κανέναν άλλο, όλοι οι άλλοι πρέπει να πάνε πάσο.

Επίσης, όταν τα ταλέντα από χώρες της Λατινικής Αμερικής (και όχι μόνο...) τα ανακαλύπτουν άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, λέμε πάντα «μα πού τους βρίσκουν;», και γιατί δεν μπορούμε να τους ανακαλύψουμε εμείς;». Τώρα που ο Ολυμπιακός απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή με προοπτική, οι περισσότεροι δεν τον πιστεύουν, έστω και αν δεν τον έχουν δει ακόμα αγωνιζόμενο.

Όπως προαναφέραμε, ο Ολυμπιακός καλά έκανε και προχώρησε στην απόκτηση του Μπενίτες ακόμα και αν ο παίκτης δεν βγει, δεν προσαρμοστεί. Δεν είναι λάθος η κίνηση. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να μπει στο πνεύμα της ομάδας, η... μπαλαδόφατσα (προσωπικά μου θυμίζει στο πρόσωπο λίγο Εστάι...), αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε επιθετικό που θα μπορέσει να μπει στις καρδιές των φίλων της ομάδας.

Από εκεί και πέρα το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Ο Μίτσελ, στις δηλώσεις του στην Τουρκία (που μόνο συνηθισμένες δεν ήταν και πραγματικά υποκλινόμαστε στον Ισπανό που δεν κρύφτηκε και είπε τα πράγματα με το όνομά τους) ξεκαθάρισε ότι προτιμά παίκτες με το όνομα του Μπενίτες και όχι παίκτες ονόματα και με βαριά ποδοσφαιρική κληρονομιά, όπως οι Ετό και Ρομπίνιο που να θέλουν η ομάδα να αρχίζει και να τελειώνει σε αυτούς. Σωστή είναι η σκέψη του Ισπανικού τεχνικού, αλλά υπάρχει και ένα μεγάλο αλλά. Γιατί αν αυτή η άποψη γίνει κανόνας, τότε ποτέ στο μέλλον δεν θα μπορέσουμε να δούμε ξανά παίκτη με το όνομα του Ριβάλντο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…