Ανακοίνωσε Λιόλιο ο Άρης

Ανακοίνωσε Λιόλιο ο Άρης

Δημήτρης Τομαράς
Ανακοίνωσε Λιόλιο ο Άρης

bet365

Ο 22χρονος πλάγιος μπακ, Νίκος Λιόλιος, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια με τον Άρη, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την μεταγραφή του.

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Λιόλιου. Ο 22χρονος πλάγιος μπακ (καλύπτει την αριστερή πλευρά) βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της ομάδας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια. Ο Λιόλιος γεννήθηκε στις 07/12/1991 στην Αθήνα, έχει ύψος 1.82 μ. και βάρος 77 κιλά. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε να παίζει στον Πανιώνιο.

Ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Καλαμάτα (14 συμμετοχές). Προηγούμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν η Ρόδος, ο Π.Α.Ο. Ρουφ, ο Ηρακλής και ο Βύζας Μεγάρων. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο παίκτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα επισήμανε: «Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα έχω έρθει. Ο Άρης είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και η ολοκλήρωση της μεταγραφής μου είναι μια σημαντική εξέλιξη στην καριέρα μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καλαϊτζίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και εισηγήθηκε την απόκτησή μου. Με τους νέους μου συμπαίκτες είχα την ευκαιρία να γνωριστώ στην διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στη Βουλγαρία. Είμαι χαρούμενος που όλα πήγα καλά. Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον Άρη να πετύχει τους στόχους του».

 

Τελευταία Νέα