«Κόπηκε» ο Αλφάρο από τον Παναθηναϊκό!

«Κόπηκε» ο Αλφάρο από τον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
«Κόπηκε» ο Αλφάρο από τον Παναθηναϊκό!

bet365

Παρά τη συμφωνία στο οικονομικό, η μεταγραφή του Αλφάρο στον Παναθηναϊκό δεν θα πραγματοποιηθεί. O Ισπανός αντιμετώπιζε σοβαρό ιατρικό πρόβλημα!

Παρελθόν πριν καν γίνει παρόν, αποτελεί για τον Παναθηναϊκό ο Αλεχάντρο Αλφάρο. Ο 28χρονος επιθετικός παρότι ήρθε στην χώρα μας, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι», στο οποίο τόνιζαν για το συγκεκριμένο θέμα πως η μεταγραφή του Αλφάρο στην ομάδα δεν πρόκειται τελικά να πραγματοποιηθεί παρά το γεγονός ότι υπήρχε συμφωνία στο οικονομικό. Η θέση του «τριφυλλιού» είναι ότι στη διάρκεια της ημέρας προέκυψαν σοβαρά ζητήματα που δεν επέτρεπαν την ολοκλήρωσή της μεταγραφής και που σε καμία περίπτωση δεν αφορούσαν τον Παναθηναϊκό.

Κόπηκε για ιατρικούς λόγους

Η θέση του Παναθηναϊκού είναι η παραπάνω, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης ήρθε στην Αθήνα με σοβαρό ιατρικό πρόβλημα, το οποίο δεν επέτρεπε στον Παναθηναϊκό να προχωρήσει την απόκτησή του. Ουσιαστικά κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις. Από την άλλη, δεν ήταν ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν προχώρησε αυτή η μεταγραφή, καθώς υπήρξε πρόβλημα στο διαδικαστικό, μιας και ο παίκτης και ο μάνατζερ δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα που να δείχνουν πως ο παίκτης ήταν ελεύθερος από την Μαγιόρκα. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Αλφάρο δεν θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στο «τριφύλλι», που πλέον καλείται στον χρόνο που απομένει να συνεχίσει την αναζήτησή του για την καλύτερη δυνατή λύση.

Από δω και πέρα ο Παναθηναϊκός οφείλει να βρει γρήγορα τον εκλεκτό που θα καλύψει το κενό που υπάρχει. Ο Νταμπιζας έχει κάποιες περιπτώσεις ενώ δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να εξεταστεί σοβαρά η περίπτωση του Σιμάο που όπως έχει αποκαλύψει το gazzetta.gr έχει προταθεί στο τριφύλλι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα