Αγωνία για το Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Αγωνία για το Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

bet365

Η κόντρα του Λεβαδειακού με τον Δήμο βάζει... εμπόδια για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ και το ματς με τον Παναθηναϊκό! Την Πέμπτη (21/8) αναμένεται η τελική απόφαση! Ανοιχτό ακόμα και για... ΟΑΚΑ.

Ο Λεβαδειακός εδώ και αρκετό καιρό είναι σε ανοιχτή διαμάχη με τον Δήμο αναφορικά με το γήπεδο. Tόσο για χρηματικά θέματα, όσο και για ζητήματα που έχουν να κάνουν με έργα στις εγκαταστάσεις του. Ο αρμόδιος οργανισμός του Δήμου έστειλε λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες έγγραφο προς την ΠΑΕ, όπου ζητά να υπογραφεί νέα σύμβαση, αλλιώς δεν είναι εφικτό να δοθεί το γήπεδο για το ματς με τον Παναθηναϊκό!

Οι Βοιωτοί, σύμφωνα με πληροφορίες, απάντησαν με εξώδικο και όπως φαίνεται τα πάντα θα ξεκαθαριστούν την Πέμπτη. Όλα αυτά βέβαια σημαίνουν πως ο αγώνας της πρεμιέρας είναι στον... αέρα! Πηγές από την διοίκηση του Λεβαδειακού επιβεβαίωσαν στο gazzetta.gr ότι το ρεπορτάζ ανταποκρίνεται στην αλήθεια, τονίζοντας με τη σειρά τους ότι οριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν την Πέμπτη (21/8). Είναι πάντως πιθανό το ματς να γίνει ακόμα και στο ΟΑΚΑ. Τα πάντα θα κριθούν μέσα στις επόμενες ώρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα