Αμφίβολος ο Σπούνγκιν στην Μακάμπι

Αμφίβολος ο Σπούνγκιν στην Μακάμπι

Αμφίβολος ο Σπούνγκιν στην Μακάμπι
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στον... αέρα είναι η συμμετοχή του αμυντικού της Μακάμπι, Γιουβάλ Σπούνγκιν, για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Δύο οπαδοί της Μακάμπι συνελήφθησαν για ρατσιστική συμπεριφορά.

Η αποστολή των Ισραηλινών επρόκειτο να αναχωρήσει το βράδυ της Τρίτης για την Ελλάδα όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα στην Τρίπολη στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Αμφίβολος είναι ο Σπούνγκιν, ο 27χρονος αμυντικός, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Την Τρίτη δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά όμως αναμενόταν να μπει κανονικά στην αποστολή και να ληφθεί την τελευταία στιγμή η απόφαση για το εάν θα χρησιμοποιηθεί ή όχι κόντρα στους Αρκάδες.

Στην Μακάμπι πάντως υπολογίζουν πολύ τον Αστέρα με το τεχνικό τιμ να ζητά μεγάλη προσοχή. Στο μεταξύ δύο οπαδοί της Μακάμπι οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς. Η τελική απόφαση για την τύχη τους θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες ενώ και η Μακάμπι σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί εναντίον τους. Η αστυνομία παράλληλα αναζητά τρεις ακόμα οπαδούς της Μακάμπι που είναι υπαίτιοι για κρούσματα ρατσισμού σε αναμετρήσεις της αγαπημένης τους ομάδας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα