Aνοιχτό του Άρη για Γ' Εθνική!

Aνοιχτό του Άρη για Γ' Εθνική!

Gazzetta team
Aνοιχτό του Άρη για Γ' Εθνική!

bet365

Η σύσκεψη των ανθρώπων του Άρη για την επομενη μέρα της ομάδας ολοκληρώθηκε και το ενδεχόμενο της Γ' Εθνικής πλέον είναι κάτι παραπάνω από ορατό! Ζητήθηκε παράταση 25 ημερών.

Το θέμα της Γ' Εθνικής συζητήθηκε αρκετά στη συνάντηση των φορέων του Άρη, οι οποίοι συνεδρίασαν για περίπου 4.5 ώρες. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ έγινε λόγος για εξέταση «όλων των λύσεων» για τη βιωσιμότητα του συλλόγου, ενώ το ενδεχόμενο της Γ' Εθνικής συζητήθηκε πολύ και αποφασίστηκε, αφού συνεδριάζουν ΚΜΑ και Α.Σ, να προκηρυχθεί Γενική Συνέλευση εντός δέκα ημερών. Ο υποβιβασμός στην Γ' ήταν μια τάση που δείχνει να επικρατεί, αν και ακόμα τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, όμως σίγουρα κερδίζει έδαφος, καθώς πολλοί είναι πλέον όσοι τον επιθυμούν προκειμένου να μπορέσει να ξεπεράσει τα πολλά και σημαντικά οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης:

«Σήμερα συνήλθαν στην αίθουσα Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ οι θεσμικοί φορείς του ΑΡΗ (ΑΣ, ΠΑΕ ,ΚΜΑ) σε άριστο κλίμα με πλήρη σύμπνοια απόψεων.

Συζητήθηκαν και εξεταστήκαν όλες οι παράμετροι για τη βιωσιμότητα της ομάδας.

Αποφασίστηκε άμεσα να πραγματοποιηθεί σύγκλιση των Διοικητικών Συμβουλίων ΚΜΑ και ΑΣ για να εξεταστούν όλες οι πιθανές λύσεις».

Η παράταση 25 ημερών στην ΕΠΟ δείχνει Γ' Εθνική

Το ότι στον Άρη έχουν ως στόχο την Γ' Εθνική, φαίνεται και από το ότι υπήρξε πρόταση στην ΕΠΟ για παράταση 25 ημερών ενόψει της συμμετοχής της εκεί, αφού βέβαια επικυρωθεί η αδυναμία της για συμμετοχή στην Football League.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

Μετά την σημερινή πολύωρη συνάντηση των φορεών τα επόμενα βήματα για την ΠΑΕ Άρης

1. Την Τετάρτη θα συνεδριάσουν ΑΣ και ΚΜΑ. Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Χάρης Παπαγεωργίου το συμβούλιο ορίστηκε για τις 12 το μεσημέρι. Θα γίνει ενημέρωση πλήρης στα μέλη του δ.σ. για όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη και θα παρθούν αποφάσεις. Το δ.σ. της ΚΜΑ θα συνέλθει απόψε το βράδυ.

2. Αναμένεται να σταλεί έγγραφο στην ΕΠΟ, το οποίο θα ζητάει παράταση 25 ημερών, από την Ομοσπονδία ενόψει του ενδεχόμενου να αγωνιστεί η ομάδα στη Γ΄ εθνική, εάν τελικά επικυρωθεί απόφαση αδυναμίας συμμετοχής της ΠΑΕ στη Β΄εθνική.

3. Θα δοθεί προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα σε όσους παράγοντες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην «επόμενη μέρα» της ομάδα;, εφόσον παρθεί απόφαση για τη Γ΄εθνική.

4. Oποιαδήποτε απόφαση, ενέργεια ή κίνηση για το «αύριο» του συλλόγου θα πρέπει να είναι απόλυτα νομότυπη και να μην είναι διάτρητη νομικά.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα