Κέρκυρα 2014-15: Επέστρεψε πιο έμπειρη και δυνατή

Νίκος Μαρούδας
Κέρκυρα 2014-15: Επέστρεψε πιο έμπειρη και δυνατή

bet365

Μετά από έναν χρόνο απουσίας η Κέρκυρα επιστρέφει στην Σούπερ Λιγκ, με τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι να δείχνουν πως στόχος της δεν είναι μόνο η παραμονή...

Έχοντας αφήσει ουσιαστικά οριστικά πίσω της τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε στην τελευταία της παρουσία στην Σούπερ Λιγκ, η Κέρκυρα επέστρεψε και μοιάζει πιο δυνατή... Ο Μιχάλης Γρηγορίου παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας και μαζί του έμεινε και ο βασικός κορμός που έφεραν την ομάδα και πάλι στην πρώτη κατηγορία, με εξαίρεση τους Σουάνη και Μπαλντοβαλίεφ.

Στις μεταγραφικές κινήσεις η Κέρκυρα είχε ένα αρκετά ζεστό καλοκαίρι, καθώς απέκτησε 14 ποδοσφαιριστές οι οποίοι στην πλειοψηφία τους έχουν αρκετές εμπειρίες. Φυσικά, αυτές που ξεχωρίζουν είναι των Χαβίτο, Καρντόσο, Ντιόγκο και Ρόχας, με τους τέσσερις αυτούς ποδοσφαιριστές να μπορούν να κάνουν την διαφορά την νέα σεζόν.

ΗΡΘΑΝ: Ρόχας, Σάντσεθ, Χαβίτο, Καϊκούτ, Σέτκους, Καρντόσο, Ομπράντοβιτς, Ντιμιτρόφσκι, Κανακούδης, Μαρκόφσκι, Καμπανίδης, Λιούρας, Ντιόγκο.

ΕΦΥΓΑΝ: Γυφτοκώστας, Σουάνης, Καραδέμητρος, Βρονταράς, Μπαλντοβαλίεφ, Αρμένης, Ελληνίδης, Τσαούσαϊ, Παππάς, Σίκιμιτς, Κουτσόπουλος, Ραπτάκης, Αμπασόλο, Γκίνης, Μπεριάν

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ: Χαβίτο
Σίγουρα σε αυτή την κατηγορία θα μπορούσαν να βρίσκονται και οι Καρντόσο, Ντιόγκο και Ρόχας, ωστόσο ο Ισπανός... κερδίζει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας! Στα 30 του πλέον, με παραστάσεις από Πριμέρα και Σεγκούντα Ντιβιζιόν και φυσικά με ήδη ένα πέρασμα από την χώρα μας και τους Άρη, Ολυμπιακό έχει την δυνατότητα να δώσει στους «Φαίακες» την ηγετική παρουσία που χρειάζεται η νεοφώτιστη ομάδα του Ιονίου, αλλά και το... κάτι παραπάνω, καθώς κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πλούσιο ταλέντο του.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μιχάλης Γρηγορίου
Ο Έλληνας τεχνικός συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας, μιας και η συνεργασία του με όλους στο σύλλογο είναι εξαιρετική. Η παρουσία της ομάδας την περασμένη σεζόν άφησε άπαντες ευχαριστημένους και έτσι ο Μιχάλης Γρηγορίου καλείται να οδηγήσει την Κέρκυρα σε μια αξιόλογη πορεία στη Σούπερ Λιγκ και φυσικά στην σωτηρία...

ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝ: Σωθεί γρήγορα
Ο στόχος της Κέρκυρα την φετινή περίοδο δεν είναι ένας. Ο βασικός φυσικά και είναι η παραμονή στην μεγάλη κατηγορία, ωστόσο όλοι γνωρίζουν πως η ομάδα που έχει δημιουργηθεί θα είναι άδικο να μείνει σε αυτό... Έτσι, μπορούμε να πούμε πως ο στόχος της Κέρκυρας είναι η γρήγορη παραμονή και εν συνεχεία να καταφέρει να πάρει ότι περισσότερο μπορεί από το πρωτάθλημα και μια υψηλή θέση σε αυτό.

ΘΑ ΤΑ... ΒΑΨΕΙ ΜΑΥΡΑ ΑΝ: Υποβιβαστεί...
Μπορεί ο στόχος, όπως είπαμε, να μην είναι καθαρά και μόνο η σωτηρία, αλλά σίγουρα είναι το μεγάλο ζητούμενο... Γι' αυτό το λόγο, δεν θέλουν να σκέφτονται την περίπτωση της επιστροφής στη Football League στην Κέρκυρα. Σε μια τέτοια περίπτωση η απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας θα είναι έκδηλη, καθώς κανείς δεν θέλει οι «κυανέρυθροι» να... θυμίσουν ανσασέρ!

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Κέρκυρας (2,685 θεατές)

WEB: www.kerkyrafc.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα