Απολογία τον Σεπτέμβριο θέλουν στην ΕΠΟ
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, μαζί με τον αντιπρόεδρο Γιάννη Παπακωνσταντίνου, τον σύμβουλο Αριστείδη Σταθόπουλο και τον νομικό Θόδωρο Κουρίδη έχουν κληθεί -μεταξύ πολλών άλλων- να καταθέσουν ως ύποπτοι για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Οι καταθέσεις μάλιστα στον αθλητικό εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα πρόκειται να ξεκινήσουν από την Τετάρτη, ωστόσο και τα τέσσερα στελέχη της Ομοσπονδίας που κλήθηκαν, ζήτησαν παράταση για τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τη «Live Sport» και θα λάβουν τη σχετική απάντηση εντός της ημέρας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
