Aγριεμένη η Μπαρτσελόνα! (vids)

Aγριεμένη η Μπαρτσελόνα! (vids)

Gazzetta team
Aγριεμένη η Μπαρτσελόνα! (vids)

bet365

Νεϊμάρ και Μέσι είχαν κέφια και η Μπαρτσελόνα έδειξε κάποιες από τις φετινές της αρετές, νικώντας 6-0 την Λεόν στο Καμπ Νόου!

Πέραν από το ντεμπούτο του Λουίς Σουάρες, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση, οι μπλαουγράνα που κατέκλεισαν το Καμπ Νόου είχαν πολλούς λόγους για να χαρούν στο φιλικό με τη μεξικανική Λεόν, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε ο Ραφαέλ Μάρκες και βραβεύτηκε από την Μπάρτσα.

Μέσι και Νεϊμάρ είχε κέφια και ήταν εκείνoι που σημείωσαν τα πρώτα γκολ. Ο Αργεντινός με... κεφαλιά στο 3' και ο Βραζιλιάνος με τσίμπημα στο 12' έπειτα από τρομερή κάθετη του Ινιέστα. Ο Νεϊμάρ έβαλε ένα ακόμα γκολ με τακουνάκι πριν τη λήξη του ημιχρόνου και το Καμπ Νόου είχε ζεσταθεί για τα καλά!

Το 4-0 σημειώθηκε στο δεύτερο μέρος (55') από τον Μουνίρ, ενώ στο 77' ο Λουίς Σουάρες μπήκε στο γήπεδο στη θέση του Ραφίνια για να γνωρίσει εκ νέου την αποθέωση! Ο Μουνίρ ήταν εκείνος που με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε στο 78' 5-0, για να κλείσει την εξάρα ο Ραμίρεζ!

Μπαρτσελόνα: Μπράβο (60’ Μασίπ), Ματιέ (60’ Μπάρτρα), Ντάνι Άλβες (60’ Μοντόγια), Ζόρντι Άλμπα (77’ Χριμάλντο), Μασεράνο (46’ Πικέ), Ινιέστα (60’ Σαμπέρ), Ράκιτιτς (60’ Σάβι), Ραφίνια (77’ Σουάρες), Μπουσκέτς, Μέσι (60’ Σάντρο), Νεϊμάρ (46’ Μουνίρ)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα