Αλλαγή λόγω... φανέλας!

Gazzetta team
Αλλαγή λόγω... φανέλας!

bet365

Αναγκαστική αλλαγή επειδή είχε λερωθεί η φανέλα του και δεν υπήρχε άλλη, έγινε ο Αντρέ Αγιού στο παιχνίδι της Μαρσέιγ με την Μονπελιέ!

Κάτι που δεν έχουμε δει (ακόμα) στα ελληνικά γήπεδα, έγινε στη Γαλλία και συγκεκριμένα στον αγώνα της Μαρσέιγ με την Μονπελιέ, όταν ο Αντρέ Αγιού αναγκάστηκε να γίνει αλλαγή επειδή δεν είχε άλλη φανέλα!

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο στο κεφάλι, η φανέλα του είχε γεμίσει αίματα και οι άνθρωποι της ομάδας του έδωσαν μια δεύτερη με το Νο. 10. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο η πληγή άνοιξε και πάλι με αποτέλεσμα να λερωθεί εκ νέου η φανέλα...

Τότε ο Αγιού πήγε στον πάγκο και ζήτησε μια άλλη, όμως αντιλήφθηκαν πως δεν υπήρχε τρίτη με το Νο. 10! Έτσι, προσπάθησαν να κάνουν 33 να μοιάζει σε 10, αλλά αυτό δεν μπορούσε να γίνει με τον διαιτητή να ζητάει την αλλαγή του, κάτι και που έγινε στο 52'. Τελικά ο Αγιού κατέληξε στον πάγκο φορώντας μια σαλιάρα της προπόνησης!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα