Ματιές σε Πέτσο ο Ολυμπιακός

Ματιές σε Πέτσο ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Ματιές σε Πέτσο ο Ολυμπιακός

bet365

Την περίπτωση του μέσου της Ραπίντ Βιέννης, Θανάση Πέτσου εμφανίζεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν να έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στην... αφρόκρεμα των Ελλήνων παικτών και η περίπτωση του 23χρονου άσου της Ραπίντ Βιέννης φαίνεται ότι δεν έχει περάσει απαρατήρητη.

Ο ομογενής από τη Γερμανία αμυντικός χαφ των Βιεννέζων προέρχεται από μία «γεμάτη» χρονιά πέρυσι στους «πράσινους», ενώ και φέτος βρέθηκε στο βασικό σχήμα και στα πέντε ματς της αυστριακής Μπουντεσλίγκα κι άνθρωπος του Ολυμπιακού φέρεται να ρώτησε για τον παίκτη τη Ραπίντ πριν από λίγες ημέρες σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Με τα τωρινά δεδομένα πάντως πολύ δύσκολα θα μπορούσε να προχωρήσει η υπόθεσή του, αφού δεν υπάρχει χώρος στο ρόστερ των πρωταθλητών και μόνο σε περίπτωση που παραχωρούνταν κάποιος εκ των Μανιάτη ή Σάμαρη θα... άνοιγε τον δρόμο για τον Πέτσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα