Χωρίς Μπακ στην Αθήνα η Μίντιλαντ
Ένα σοβαρό πρόβλημα προέκυψε για τον Γκλεν Ρίντερσχλομ μετά τη νίκη της Μίντιλαντ επί της Κοπεγχάγη με 2-1. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Europa League, έχασε με τραυματισμό το βασικό της στόπερ, Κρίστιαν Μπακ και καλείται να έρθει στην Ελλάδα χωρίς αυτόν, ενώ είναι αμφίβολος και για τον επαναληπτικό.
Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας δήλωσε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μπακ: «Τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική για να δούμε πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα. Φοβόμαστε για το χειρότερο. Το γόνατό του είναι πρησμένο και γεμάτο υγρό. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί καν να περπατήσει, έτσι είναι αμφίβολος τουλάχιστον για τον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Παναγιώτης Φώτης: Ποιος είναι ο 15χρονος «killer» του Παναθηναϊκού που σκόραρε πέντε γκολ με την Καλαμάτα
- Τηλεοπτικά δικαιώματα: Η ΑΕΚ στην «Per Capita», ο ΠΑΟΚ στον SportFM TV και η μάχη συνεχίζεται σε φόντο... Champions League!
- Ο Παναθηναϊκός του Νίστρουπ στα πρώτα θέματα της Σερβίας: «Στη σκιά της επιστροφής του Ομπράντοβιτς, το "τριφύλλι" παίζει και καλό ποδόσφαιρο»