Αποκατάσταση στον Αστέρα Τρίπολης

Gazzetta team
Αποκατάσταση στον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Οι παίκτες του Αστέρας Τρίπολης που έπαιξαν πάνω από 60 λεπτά στο φιλικό με τον Παναιτωλικό έκαναν σήμερα αποκατάσταση ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Όσοι ποδοσφαιριστές του Αστέρα αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για περισσότερο από 60 λεπτά έκαναν σήμερα ενεργητική αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν κανονικό προπονητικό πρόγραμμα.

Όσον αφορά τους τραυματίες της ομάδας, ο Σανκαρέ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και έτρεξε πάλι για αρκετή ώρα στο χορτάρι, ενώ Μπαντιμπανγκά και Τορμένα συνέχισαν τις θεραπείες τους. Από την προπόνηση απουσίασε σήμερα ο Τσοκάνης, που δέχτηκε ένα χτύπημα στο χθεσινό φιλικό και δεν προπονήθηκε.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί το πρωί της Δευτέρας, όπου θα υπάρξει η προπονητική κορύφωση εν όψει του αγώνα με την Μακάμπι και το μυαλό όλων θα είναι στραμμένο στο παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης (21.15) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα