Πληρωμές στον Πανιώνιο

Θοδωρής Βασίλης
Πληρωμές στον Πανιώνιο

bet365

Ανάσα για τους ποδοσφαιριστές το προπονητικό επιτελείο και το υπαλληλικό προσωπικό στον Πανιώνιο, που είδαν να μπαίνουν λεφτά στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς!

Το χρώμα του χρήματος είδαν μετά από αρκετό καιρό στον Πανιώνιο… Ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, αλλά και οι υπάλληλοι του «Ιστορικού», πήραν κάποια χρήματα από τα χρωστούμενα.

Η ΠΑΕ κατάφερε να εξασφαλίσει κάποια χρήματα από την Σούπερ Λιγκ μετά την εισαγωγή της στο άρθρο 106 και έτσι μπόρεσε να μοιράσει κάποιο ποσό στους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο. Μάλιστα, υπάρχει και υπόσχεση πως μέχρι τέλος του μήνα θα γίνουν τεράστιες προσπάθειες για να μπουν ακόμα κάποια χρήματα.

Όλα αυτά δείχνουν την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν όλοι στην ΠΑΕ Πανιώνιος, ώστε να καταφέρουν να τα βγάλουν πέρα, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα