Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαστιά 2-0

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαστιά 2-0

bet365

«Σεφτέ» στις νίκες έκανε η Παρί, που με γκολ των Λούκας (26') και Καβάνι (57') επιβλήθηκε εύκολα 2-0 της Μπαστιά.

Αυτή τη φορά οι παίκτες του Μπλαν ήταν αποφασισμένοι. Δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Μπαστιά και έφτασαν άνετα και δίκαια στην πρώτη τους νίκη με 2-0. Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Ιμπραΐμοβιτς, που έδωσε τη θέση του στον Λαβέτσι μόλις στο 16’. Δύο πανέμορφα γκολ από τους Λούκας και Καβάνι έκριναν το παιχνίδι, με τον Παστόρε να κάνει αρκετές ενέργειες που ξεσήκωσαν το κοινό των Παριζιάνων και να δείχνει ορεξάτος στο ξεκίνημα της σεζόν.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι, όμως να μην ανεβάζουν ρυθμό. Ακόμη κι έτσι, όμως, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 26’. Ο Φαν Ντερ Βιλ έβγαλε ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Λούκας αμαρκάριστος με πανέμορφο πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0. Οι Κορσικανοί το πάλεψαν, απείλησαν σε κάποιες περιπτώσεις, όμως σε γενικές γραμμές ο Σιρίγκου πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Παριζιάνοι κυριάρχησαν. Το παιχνίδι τελείωσε στο 57’, όταν ο Βεράτι έβγαλε εκπληκτική πάσα στην πλάτη της άμυνας, ο Καβάνι κατέβασε εξαιρετικά και με άψογο τελείωμα έκανε το 2-0. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία της Παρί μόνο στο τελευταίο 10λεπτο. Μέχρι τότε οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες και κράτησαν με άνεση τη νίκη μέχρι το τέλος.

Παρί (Λοράν Μπλαν): Σιρίγκου, Φαν Ντε Βιλ (46' Οριέρ), Μαρκίνιος, Νταβίντ Λουίζ, Ντιν, Τιάγκο Μότα, Βεράτι, Παστόρε, Λούκας (77' Καμπάγ), Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς (16' Λαβέτσι)

Μπαστιά (Κλοντ Μακελελέ): Αρεολά, Παλμιέρι, Ρομαρίκ, Πεϊμπερνές, Μοντέστο, Μπα (78' καμάνο), Ζιλέ, Αγιτέ (61' Ταλό), Μπουντεμπούζ, Μαμπουλού, Μπραντάο (72'Ροδρίγκες)

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Παρασκευή (15/08)

Καέν-Λιλ 0-1
(69' πεν. Οριζί)

Σάββατο (16/08)

Παρί-Μπαστιά 2-0
(26' Λούκας, 57' Καβάνι)

Λανς-Γκινγκάμπ (21:00)
Λοριάν-Νις
Μετς-Ναντ
Ρεν-Εβιάν
Τουλούζ-Λιόν

Κυριακή (17/08)

Μαρσέιγ-Μονπελιέ (15:00)
Σεντ Ετιέν-Ρεμ (18:00)
Μπορντό-Μονακό (22:00)

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα