Ο... παντοκράτορας Ρανιέρι

Ο... παντοκράτορας Ρανιέρι

Gazzetta team
Ο... παντοκράτορας Ρανιέρι

bet365

Απόλυτο αφεντικό στο κομμάτι των Εθνικών γίνεται ο Κλαούντιο Ρανιέρι, με τον Γιώργο Σαρρή να του έχει εκχωρήσει το δικαίωμα να επιλέγει ακόμα και τους προπονητές των μικρών ομάδων!

Αρκετές αλλαγές στη δομή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δρομολογούνται το προσεχές διάστημα. Μετά την αποχώρηση του Τάκη Φύσσα, καταργείται η θέση του τεχνικού διευθυντή, ενώ ιδιαίτερα αυξημένες αρμοδιότητες αναμένεται να αναλάβει ο Γιάννης Μπεθάνης, που ως γενικός διευθυντής πλέον, ουσιαστικά θα επωμιστεί και αυτό το έργο (σ.σ. του τεχνικού διευθυντή) σύμφωνα με τη «Sportday».

Σε ό,τι αφορά τον Κλαούντιο Ρανιόρι θα είναι ο... παντοκράτορας των Εθνικών ομάδων, καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής του έχει εκχωρήσει το δικαίωμα να επιλέγει ακόμα και τους προπονητές των μικρότερων Εθνικών όπως αναφέρει το δημοσίευμα!

Παράλληλα στο staff της ομάδας παραμένει ο Βαγγέλης Μαχαίρας που ήταν κάτω από τον Φύσσα σε ρόλο τιμ μάνατζερ και τώρα θα είναι πλέον υπό τον Μπεθάνη, ενώ παραμένει ως έχει η τεχνική επιτροπή της οποίας επικεφαλής είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής, Αργύρης Βούλγαρης.

 

Τελευταία Νέα