Ευχάριστα με Μπαράλες και Κιτόκο

Gazzetta team
Ευχάριστα με Μπαράλες και Κιτόκο

bet365

Στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη ενσωματώθηκαν οι Μπαράλες και Κιτόκο καθώς επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων το πρωί της Πέμπτης (14/8).

Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα για τους Αρκάδες. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι έκαναν σήμερα ενεργητική αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας.

Στα ευχάριστα της σημερινής προπόνησης ότι μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς ο Χερόνιμο Μπαράλες και ο Ρίτσι Κιτόκο, δείχνοντας ιδιαίτερη διάθεση και όρεξη κατά την διάρκεια του προπονητικού προγράμματος.

Όσον αφορά τους τραυματίες της ομάδας, Σανκαρέ, Μπαντιμπανγκά και Τορμένα συνέχισαν τις θεραπείες τους.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί το φιλικό παιχνίδι του Αστέρα με τον Παναιτωλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα