Με δύο... παλαίμαχους η Μίντιλαντ!

Με δύο... παλαίμαχους η Μίντιλαντ!

Gazzetta team
Με δύο... παλαίμαχους η Μίντιλαντ!

bet365

Το θέμα με την απεργία των ποδοσφαιριστών στη Δανία παραμένει άλυτο και η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Μίντιλαντ δήλωσε στη λίστα της ΟΥΕΦΑ τον βοηθό προπονητή και τον προπονητή τερματοφυλάκων!

Μπορεί να φαινόταν αρχικά ότι θα βρεθεί άμεσα λύση, οριστική συμφωνία όμως των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών με την ομοσπονδία δεν έχει επέλθει και το θέμα με τις συμβάσεις παραμένει ανοιχτό. Η σχετική προθεσμία που έδωσαν οι ποδοσφαιριστές λήγει σήμερα και με τη Μίντιλαντ να είναι θορυβημένη ενόψει των αγώνων με τον Παναθηναϊκό, αποφάσισε να δηλώσει στη λίστα της ΟΥΕΦΑ δύο παλαίμαχους! Ο λόγος για τον 41χρονο προπονητή τερματοφυλάκων Χένρικ Ίπσεν και τον 37χρονο βοηθό προπονητή Μπρίαν Πρίσκε.

Ο τελευταίος μάλιστα εμφανίστηκε... ετοιμοπόλεμος, ωστόσο τόνισε ότι δεν περιμένει να παίξουν κόντρα στους «πράσινους». «Είναι αλήθεια ότι ο Χένρικ και εγώ έχουμε δηλωθεί στην UEFA, όμως δεν περιμένω να αγωνιστούμε. Αν χρειαστεί θα είμαστε έτοιμοι, θεωρώ πάντως πως οι εμπλεκόμενοι φορείς στη Δανία θα βρουν λύση και θα παίξουν με όλους τους Δανούς στην Ευρώπη», ήταν τα λόγια του Πρίσκε!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα