Πάει Red Store ο Αφελάι

Πάει Red Store ο Αφελάι

Gazzetta team
Πάει Red Store ο Αφελάι

bet365

Το παρών στην μπουτίκ του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα δώσει ο Αφελάι προκειμένου να αποκτήσει το συλλεκτικό t-shirt της UNICEF, αλλά και να βρεθεί για πρώτη φορά με τον κόσμο της ομάδας.

Πριν από το μεγάλο φιλικό ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, το βράδυ της Τετάρτης, ο νεοαποκτηθείς άσος του Ολυμπιακού θα βρεθεί στο Red Store, για να ξεναγηθεί εκεί, αλλά και για να ενισχύσει το έργο της UNICEF!

Ο Ολυμπιακός στηρίζει έμπρακτα τον παγκόσμιο Οργανισμό και ο Ολλανδός εξτρέμ θα αγοράσει το συλλεκτικό t-shirt «Θρύλος για μια ζωή» και «Olympiacos for Life»!

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται στο επίσημο κατάστημα του Ολυμπιακού μας στις 20:00! Εκεί θα έχει την ευκαιρία να δει την μπουτίκ του συλλόγου και να κάνει μια πρώτη επαφή με τον κόσμο.

Παράλληλα, θα στείλει το δικό του μήνυμα, για την προσφορά στο συνάνθρωπο -και δη στα παιδιά- και την αλληλεγγύη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα