Στέλνουν Σεμπάγιος στον Παναθηναϊκό (vids)

Στέλνουν Σεμπάγιος στον Παναθηναϊκό (vids)

Gazzetta team
Στέλνουν Σεμπάγιος στον Παναθηναϊκό (vids)

bet365

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται ο επιθετικός της Μποταφόγκο, Πάμπλο Σεμπάγιος.

Σύμφωνα με δημοσιεύμα της «esportes», ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση στον 28χρονο ποδοσφαιριστή, κάτι το οποίο αποκαλύπτει ο μάνατζέρ του με δηλώσεις του.

«Περιμένουμε εξελίξεις με Ράγιο Βαγεκάνο, Παναθηναϊκό και κάποιες ομάδες από την Γερμανία. Μέχρι την Παρασκευή ελπίζω να έχουμε τελειώσει», ήταν τα λόγια του.

Ο φερόμενος ως μεταγραφικός στόχος του «τριφυλλιού», ο οποίος παίζει με την ίδια ευκολία ως επιθετικός, αλλά και πίσω από αυτόν, ανήκει στην Μποταφόγκο, αλλά είναι έτοιμος να αποχωρήσει καθώς η ομάδα του αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα.

Ο Σεμπάγιος είναι γεννημένος στις 4 Μαρτίου του 1986 στην Παραγουάη και έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αλλάξει οκτώ ομάδες, ενώ από το 2008 είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του με την οποία έχει 9 συμμετοχές και ένα γκολ.

Δείτε τον σε δράση

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα