Ανακοίνωσε Μαρτίνο η Αργεντινή
Η είδηση είχε ήδη γίνει γνωστή από το βράδυ της Δευτέρας, αφού είχε διαρρεύσει από την αργεντίνικη ομοσπονδία πως ο Μαρτίνο έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ως το 2018 για να αναλάβει το τιμόνι της εθνικής ομάδας και να την οδηγήσει στο Μουντιάλ της Ρωσίας.
Μία ημέρα αργότερα ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση, παίρνοντας έτσι τη θέση του αποχωρήσαντα Αλεχάντρο Σαμπέγια. Η παρουσίαση του άλλοτε προπονητή της Μπαρτσελόνα και της Νιούελς Ολντ πόις θα γίνει την Πέμπτη, ενώ το ντεμπούτο του στον πάγκο της «αλμπισελέστε» θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου στο Ντίσελντορφ, σε μία πρώτης τάξης ευκαιρία για άτυπη... εκδίκηση απέναντι στη Γερμανία.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
