Με ενδεκάδα... 460 εκατ. ευρώ η Ρεάλ!

Με ενδεκάδα... 460 εκατ. ευρώ η Ρεάλ!

Γιώργος Φραδελάκης
Με ενδεκάδα... 460 εκατ. ευρώ η Ρεάλ!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ίλιγγο προκαλεί η αξία της ενδεκάδας που είχε η Ρεάλ απέναντι στη Σεβίλλη, αφού ξεπερνάει τα 460 εκατ. ευρώ και είναι πιθανότατα η ακριβότερη στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Ποσά που προκαλούν... εγκεφαλικά. Οι Μαδριλένοι ξόδεψαν γι' ακόμα ένα καλοκαίρι ένα «καράβι» λεφτά για να πάρουν στο «Μπερναμπέου» ό,τι καλύτερα κυκλοφορεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και η ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησαν στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ απέναντι στη Σεβίλη, είναι πιθανότατα η ακριβότερη που υπήρξε στα χρονικά του αθλήματος.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με υπολογισμούς που έγιναν φτάνει λίγο πάνω από τα 460 εκατ. ευρώ, λαμβάνοντας υπόψιν το πόσο κόστισαν για να τους αγοράσει από τις ομάδες τους (Κασίγιας, Κοεντράο, Ράμος, Πέπε, Καρβαχάλ, Κρόος, Μόντριτς, Ροντρίγκες, Ρονάλντο, Μπενζεμά, Μπέιλ) κι ενώ μόνο ο Κασίγιας εξ αυτών προέρχεται από τις ακαδημίες της «βασίλισσας», ήτοι δεν της κόστισε χρήματα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα