«Πέσε και... έλα στον Παναθηναϊκό»

«Πέσε και... έλα στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
«Πέσε και... έλα στον Παναθηναϊκό»

bet365

Μήνυμα στον Αλφάρο να ρίξει τις απαιτήσεις τους για να... ντυθεί στα πράσινα έστειλε ο Παναθηναϊκός, με τον Ισπανό να ζυγίζει όλα τα δεδομένα.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Ισπανού μεσοεπιθετικού όπως σας ανέφερε από τη Δευτέρα το Gazzetta, αλλά το «αγκάθι» όπως για να φορέσει ο παίκτης τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος είναι οικονομικό.

Ο Παναθηναϊκός πάντως έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς την πλευρά του παίκτη, λέγοντάς του: «Ρίξει λίγο τις απαιτήσεις σου, δείξε μας ότι έχεις κίνητρο για να έρθεις και δεν έχεις προτεραιότητα το οικονομικό κι έλα», όπως αναφέρει το «Goal».

O 28χρονος άσος από την πλευρά του βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του, στον οποίο και διεμήνυσε πως το Τριφύλλι πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει για την επόμενη ομάδα του, όμως στην ηλικία που βρίσκεται θέλει κι ένα καλό συμβόλαιο.

Τα χρήματα ωστόσο που ζητάει και φτάνουν τις 500 χιλ. ευρώ, δεν μπορεί για την ώρα να τα βρει σε κλαμπ με πρεστίζ στην Ευρώπη, γεγονός που μπορεί να είναι υπέρ του Παναθηναϊκού, όμως οι «πράσινοι» έχουν άλλες δύο περιπτώσεις από το εξωτερικό στα υπόψιν τους και δεν θα περιμένουν όπως φαίνεται για πολύ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα